Etusivu Sarjataulukko Otteluohjelma Pelaajatilasto Pelaajat Harjoitukset Yhteystiedot
SB Coyotes arvostetuimmat pelaajat


Maalivahti 1# Antti Ripatti

Antti oli SB Coyotesin takuu mies maalissa, kun nousimme 2013-2014 5.div --->4.div!
Ehkä vielä, joskus Antti tekee paluun meille maaliin...


Maalivahti 1# Lasse Laaksonen

Joukkueen iso hengen luoja ja erinomainen maalivahti.
Aina itselleen kriittinen. Mutta vaatii myös kaikilta isoa panosta pelille.


Keskushyökkääjä 22# Petri Peltola

Loistava pelaaja käsistään ja erinomainen pelisilmä. Ansaitsee olla arvostetuimpien pelaajien joukossa. Pete on saanut paljon vastuuta joukkueessa ja on nähnyt joukkueen kaikki nousut: 5.div->4.div->3.div. Vertaan Peteä valmentajan alaisuudessa "Sergei Makarov" tyylliseen pelaajaan jääkiekon puolelta. Aivan mieletön maalin tekijä! Fantastic!


Vasenlaita hyökkääjä 27# Tomi Rajala

Loistava maila tekniikka sekä ulottuva pelaaja. Tunnetaan erittäin vaarallisesta takaa lähtevästä kantista! Usein yläkulma värähtää, kun kun Tomin kantti veto tärähtää! Rento pelaaja ja omaa hyvän huumorin tajun. Tomia oli mukava valmentaa kaksi kautta, mitä hän pelasi SB Coyotesissa. varmasti pääsee vielä pitkälle uuden joukkueen kanssa.


Oikealaita hyökkääjä 19# Ari Köngäs

Ari toimi pelaajana ja kakkos valmentaja kaudella 2013-2014 jolloin teimme tavoitteen mukaisen nousun 5.div--->4.div. Hänestä oli paljon apua, että saimme tavoitteen mukaisen työn maaliin. Ari on ansaitusti arvostetuimpien pelaajien joukossa omalta osaltaan. Toivotamme hänelle hyviä pelejä harraste sählyihin! ;)


Puolustaja 16# Petteri "Häkä" Häkkinen

nousee joukkueen arvostetuimpien pelaajien joukkoon: Petteri tuli meille pelaamaan viime kaudelle 2015-2016. Hänellä on takanaan useampi kausi 2.divaria BB-88 (Sysmä) riveissä. Vankka pelikokemus näkyi hänen otteissaan kauden aikana. Hän kannusti aina myös muita hyviin suorituksiin. Kojootit jäävät kaipaamaan Petteriä, ja jos hän tekee vielä joukkueeseen paluuta, varmasti on kova sana kentällä!