Etusivu Sarjataulukko Otteluohjelma Pelaajatilasto Pelaajat Harjoitukset Yhteystiedot
SB Coyotes uutisia


10.1.2017 Virumäeltä vain 1 piste ja tappio!

8.1.2017 Vierumäki Areena

klo 11:30 SB Coyotes vs. Hatsina II 2-2

Kohtasimme päivän ensimmäisessä pelissä Hatsina II, Mikkelistä. Peliin lähtö oli joukkueelta nihkeä. Hatsina II loi tilanteita, mutta tarvittavia peittoja tuli puolustajilta ja maalivahtimme Antti Ripatti torjui monta vaarallista laukausta. Ensimmäinen erä päättyi 0-1 Hatsinan johtaessa. Toinen erä noudatti lähes samaa kaavaa kuin ensimmäinen erä. Onneksemme saatiin rangaistuslaukaus, josta Jesse Tynkkynen räväytti pelin tasoihin 1-1. Myös Hatsina II pääsi yrittämään toisessa erässä rangaistuslaukauksesta lisämaalia, mutta kukas muukaan, kuin Antti Ripatti kylmän viileästi torjui yrityksen. Kolmas erä alkoi jo meidänkin kannalta vähän kirkkaamilla valoilla, ja ajassa 32:44, Jesse Tynkkynen teki 2-1 maaliin ja syöttö piste kirjattiin Lasse Tammistolle. Kauan ei pelikello vanhene, kun 34:51 Hatsina II tasoitti pelin 2-2. Tämän jälkeen tuli vielä 2 min jäähy, joka onnistuneesti selvitettiin kovalla taistelulla ja uhrautumalla laukausten eteen. Piste tästä pelistä on ehdottoman arvokas. 0 pisttettä tästä pelistä olisi ollut luokaton suoritus. Mutta tällä kertaa onnea oli myös matkassa paljon!

klo 16:00 PoNoVo II vs. SB Coyotes 7-3

Päivän toisessa pelissä meille vaikea vastustaja PoNoVo II, Lappeenrannasta asettui vastaan. Jos oli ensimmäinen peli meiltä jäykkää, niin kovin ruusuinen esitys ei ollut tämäkään. PoNoVo II onnistui maalipaikoissaan täydellisesti ja heidän maalivahtinsa pelasi hyvän pelin. Vetoja saatiin PoNoVo II maalivahdille, mutta laukaukset menivät suoraan maalivahdin syliin ja tolppakin oli joukossa. 7-3 oli pelin loppunumerot.

Paljon pitää lähteä työstämään peruspeliä kuntoon. Lisäksi laukauksia kohti maalia pitää alkaa tulla enemmän. Nyt tiukka 2,5 viikon treenijakso ja valmistautuminen kohti seuraavaa turnausta 29.1.2017 Mikkelissä, jossa vastustajaksi tulee La Lightning ja TT-Stars!